Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Π.Αλτίνης: “Να κληθούν Ηλιάδης και Κωνσταντινόπουλος”

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης ο συνήγορος υπεράσπισης της εφημερίδας «ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ» Π.Αλτίνης ζήτησε 

Διακοπή της Δίκης ζήτησε η πλευρά Ι.Βοσκόπουλου

H παρακμή του κοινοβουλευτισμού

Πολύς λόγος για τη στάση του κ. Γ. Λιάνη, εάν έπρεπε να  ανεξαρτητοποιηθεί ή να παραιτηθεί από τη θέση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Φλώρινας.  Θα πρέπει να πω ότι ελάχιστα ενδιαφέρει το μέσο πολίτη του Νομού μας το παραπάνω γεγονός. Άλλωστε η εκτίμηση των πολιτών στα κόμματα είναι ενδεικτική σε πάρα πολλές σφυγμομετρήσεις (93% των Ελλήνων δεν εμπιστεύονται τα πολιτικά κόμματα!!!). Η συζήτηση λοιπόν αφορά ένα στενό πυρήνα κομματικών στελεχών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η νομή της εξουσίας με κάθε τρόπο.

Παραποιημένο εθνικό σύμβολο


Από φίλο αναγνώστη της Florine@ λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω: 

Συνεχίζεται η Δίκη

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να συνεχιστεί ΣΗΜΕΡΑ στις 12 το μεσημέρι η δίκη της εφημερίδας «ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ» που έχει ξεκινήσει από χθες το πρωί. Ο πρώην Νομάρχης

Ας μάθουμε επιτέλους...

Ο Β.Καραντζίδης για το προχθεσινό Δημ. Συμβούλιο


Από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" λάβαμε Δελτίο Τύπου για τα θέματα που απασχόλησαν το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Σχετικά με το θέμα που αποτέλεσε και την αφορμή για την πρωτοφανή ένταση μεταξύ του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αιμ.Ασπρίδη και της προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Ζ.Ρίζου, ο Β.Καραντζίδης αναφέρει: 

Οι Φλωρινιώτες πυροσβέστες μας ενημερώνουν


Στην ενημέρωση των κατοίκων και των επισκεπτών της Φλώρινας για την προστασία των δασών και την αποτροπή πυρκαγιών κατά την διάρκεια των θερινών μηνών προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας.

Εικόνες του παρελθόντος από το Πισοδέρι

Μέσα από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στην έκθεση  ξετυλίγεται η ζωή περασμένων εποχών στο Πισοδέρι σε πολλές και ποικίλες εκφάνσεις της και το Πισοδέρι  ξαναζεί  μέσα από τις φωτογραφίες των Πισοδεριτών.

Υγεία στη Δυτική Μακεδονία; Ένα όνειρο χαμένο για πάντα…

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκαν εκείνοι που έλεγαν ότι στις προθέσεις του Υπουργείου Υγείας με όλο το επιτελείο των τεχνοκρατών που πληρώθηκε όπως είναι γνωστό αδρά, ήταν να υποβαθμίσει την δωρεάν παροχή υγείας συνολικά στην Ελλάδα.

Επενδύσεις 700 εκατ. € στη Δυτική Μακεδονία για πράσινη ενέργεια


Επενδύσεις ύψους 700 εκατ. € για την εγκατάσταση αιολικών και φωτοβολταϊκών 470MW στη Δυτική Μακεδονία προγραμματίζει για την επόμενη πενταετία η γαλλική EDF Energies Nouvelles, «Θεού θέλοντος και γραφειοκράτη επιτρέποντος».

Πρόληψη πυρκαγιών στο Δ.Αμυνταίου

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμυνταίου θέλει να ενημερώσει τους πολίτες ότι βρισκόμαστε στο μέσον της αντιπυρικής περιόδου. Οι ημέρες που θα διανύσουμε μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού είναι οι πιο επικίνδυνες για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών και απαιτείται η προσοχή όλων μας για να μην αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις.

Έκθεση χειροποίητων αντικειμένων του εργαστηρίου «Venetia»


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης» σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης χειροποίητων αντικειμένων που κατασκεύασαν τα μέλη του εργαστηρίου «Venetia»,

Συνάντηση Δημάρχου Αμυνταίου με νέους επιστήμονες

Συνάντηση με τους νέους επιστήμονες της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου είχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Μ.Ιωσηφίδης το απόγευμα της Τρίτης, 5 Ιουλίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.