Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πρωτοφανής ένταση και αποχωρήσεις στο χθεσινό Δημ.Συμβούλιο


Πρωτοφανής ένταση και έντονοι διάλογοι μεταξύ του επικεφαλής της

Θα γίνει?... Δε θα γίνει?


Με ιδιαίτερα μεγάλο πολιτικό και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αναμένεται να αρχίσει αύριο η

«Έναστρο Φιλοδώρημα» του Χρήστου Δ. Παπαδόπουλου


Επειδή μας έχει ψυχοπλακώσει η «πεζή» πολιτική, σας προτείνω την τελευταία (τρίτη) ποιητική συλλογή του συντοπίτη μας Χρήστου Δ. Παπαδόπουλου (γεννήθηκε στους Ψαράδες) με τίτλο: «ΕΝΑΣΤΡΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ».

Σωβρακολογώντας…



Η Αθήνα είναι επιβαρυμένη αλλά γιορτινά αγανακτισμένη. Έφτανε να βγεις από το διαμέρισμά σου, να κατέβεις στο δρόμο για να παλαβώσεις. Όλα είναι μέσα σε μια υπόσχεση, ιδιαίτερα τη νύχτα που γυρνώντας ψόφιος από την κούραση ήλπιζα ακόμα πως κάτι θα συνέβαινε, θα γλεντούσαν μέχρι θανάτου κάποιοι μετανάστες, δέκα παλιοί θα πιαναν κουβέντα για τα δεινά του εμφυλίου ή θα γινόταν τελικά αυτή η επανάσταση που όλοι υπόσχονταν στην πλατεία Συντάγματος ή ακόμα και ότι θα απέπλεαν τα πλοία για τη Γάζα, για την ελεύθερη «γαζωμένη» Γάζα…

Προσλήψεις εποχικού προσωπικού στο Δήμο Αμυνταίου


Ύστερα από την αριθμ. 1/2011 προκήρυξη ο Δήμος Αμυνταίου θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, δεκαοκτώ (18) ατόμων για κάλυψη εποχιακών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου, με αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα.
Οι ειδικότητες είναι :

Συνέντευξη τύπου της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου


Ο Πρόεδρος της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ.Θεόδωρος Χατζηπαντελής, υπογράμμισε ότι η συνεργασία των οικονομικών παραγόντων της περιοχής, των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας και του Πανεπιστημίου μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου. 

Πρόβλημα με εφημερεύον φαρμακείο στη Φλώρινα



Την Παρασκευή τα ξημερώματα χρειάστηκα κάποια φάρμακα για ένα ατύχημα που είχα.

Διαπραγματεύσεις ΔΕΗ με EDF για αιολικά πάρκα στη Φλώρινα

Άδειες για αιολικά πάρκα 194 μεγαβάτ σε ορεινούς όγκους της Φλώρινας παραχώρησε στη γαλλική EDF Energies Nouvelles η ΡΑΕ.

Ένα σύστημα χωρίς κανόνες παύει να είναι σύστημα


"Ένα σύστημα χωρίς κανόνες παύει να είναι σύστημα"
Γ. Γραμματικάκης

Ο ελληνικός λαός αγωνίζεται και μοχθεί, ταλαιπωρείται, και βασανίζεται και όμως αντέχει. Οι εξελίξεις και η κρίση, είχε σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση σε προσωπικό επίπεδο, θετικών σχέσεων και σκέψεων. 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Σήμερα Τρίτη, 5 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης: