Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Συνελήφθη 50χρονος για εμπόριο ναρκωτικών


Κατασχέθηκαν 81 κιλά και 386 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθη σήμερα (1-7-2011) το πρωί, από αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, 50χρονος ημεδαπός για εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικά Νέα

Με αφορμή τη σύλληψη ατόμου για εισαγωγή-μεταφορά-εμπορία 81 κιλών και 376 γραμμαρίων κάνναβης, θα δοθεί συνέντευξη τύπου,

Κρίνοντας την απόφαση του Γ.Λιάνη

Το ΣΔΟΕ ερευνά την «αποναρκοθέτηση» του Γράμμου


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 

Συμπεράσματα από παραπολιτικό Σχόλιο

Τι συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου?


Η προγραμματισμένη για χθες 30 Ιουνίου και ώρα 6:00μ.μ. συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, για θέματα που έχουν σχέση με τη δημοτική επιχείρηση «Ξινό Νερό» αναβλήθηκε λόγω μη προσέλευσης των δημοτικών συμβούλων της… πλειοψηφίας. 

χΑRTονομίσματα τυπώνουν οι "ΕΝ ΦΛΩ"

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά


Από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Φλώρινας, σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά που έχουν ανάγκη παραθερισμού και είναι ηλικίας από 6 έως 16 ετών, σε παιδικές εξοχές του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Στο final 4 το Σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας


Το Σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι η ομάδα, που θα συμπληρώσει το final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στον αγώνα κόντρα στον ΕΟΑΟ Φυσιολάτρη που έληξε 2-2, πήρε την πρόκριση επικρατώντας 4-2 στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης: