Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη Λιάνη στο Realfm


Σύλληψη για επαιτεία

Συνελήφθησαν χθες (29-06-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς

Ο Ι.Βοσκόπουλος στο ALTER


Γ.Λιάνης: "Τυλίχτηκα μέσα στη σιωπή μου''


Αμέσως μετά την ανεξαρτητοποίησή μου τυλίχτηκα μέσα στη σιωπή μου και μόνο στη Φλώρινα ήρθα να πω τα άκρως απαραίτητα, στο λαό που μ’ εκλέγει 22 χρόνια βουλευτή.

Θ.Σουμπάσης: "Συνυπεύθυνος για το ναυάγιο ο Γ.Λιάνης".


Ερωτηθείς από δημοσιογράφο της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" της Φλώρινας σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη την 27.9.2011, ο Θόδωρος Σουμπάσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Γιατί παραιτήθηκε ο Τράσιας?

Το Καλοκαίρι των Νέων Καλλιτεχνών


Έργα από 15 νέους γλύπτες παρουσιάζει η αίθουσα τέχνης «Καπλανών 5» στην πρώτη τους ουσιαστικά δημόσια παρουσίαση, από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 23 Ιουλίου.

Με Βεύη ξεκινά ο Γ.Παπακωνσταντίνου


Ο στοιχειωμένος διαγωνισμός για την εκμίσθωση του λιγνιτωρυχείου της Βεύης αποτελεί την πρώτη χρονική προτεραιότητα του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο της διαδικασίας ανοίγματος της αγοράς λιγνίτη.

Εφ. "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ"

Ritmo Natura Festival στο Βαρικό

Το Ritmo Natura Festival, ένα μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Ιουλίου το λόφο του Αγίου Αθανασίου στο Βαρικό. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: 

Η ΕΝ ΦΛΩ ξαναχτυπά!

Χαράσσει, τυπώνει και κυκλοφορεί ξανά τα εικαστικά της Χ ΑRΤ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ προσφέροντάς τα στον κόσμο που θα βρεθεί τα βράδια της Παρασκευής, Σάββάτου & Κυριακής (1,2,3 Ιουλίου) από 18.30-20.30μ.μ, στην πλατεία Κοτζιά, στο Δημαρχείο της Αθήνας (οδός Αθηνάς) συμμετέχοντας στο φετινό 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου.