Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Απών ο Γ.Λιάνης από τη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο

Λεφτά υπήρχαν στην πρώην Νομαρχία!!!


Τις προηγούμενες μέρες η Florine@ έφερε στο φως της δημοσιότητας τα κονδύλια που χρησιμοποίησε τόσο η πρώην Ν.Α. Φλώρινας (τακτικός προϋπολογισμός 2010), όσο και η ΑΝ.ΦΛΩ. (Τοπικός Πόρος) για διοργάνωση συνεδρίων, εκθέσεων, ημερίδων κ.λπ.

Με τα μάτια της Ηχούς

Το στίγμα του αποστάτη


Το μήνυμα δυσαρέσκειας των πολιτών διαχέεται παντού. Υπάρχει έντονος προβληματισμός για την αποστασία. Διερωτάται η κοινωνία, πώς; το έκανε! ΠΑΤΙ δεν έκανε τα ίδια με το ΦΛΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑΣΙΩΚΑ. Ο Νομός μας, ανήκει στο Λαό του, όπως και η έδρα και όχι στους υφαρπάξαντες. Αυτό είναι, ανέντιμο. 

Πυρκαγιά στις Πρέσπες


Χθες το μεσημέρι, Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 2 μ.μ. εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη  ΠΓΔΜ η οποία επεκτάθηκε και στην περιοχή «Νέον» της Τοπικής Κοινότητας Λαιμού του Δήμου Πρεσπών.

Συγκέντρωση δημητριακών από την Ε.Α.Σ. Αμυνταίου


H Διεύθυνση Εμπορίας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Αμυνταίου ενημερώνει τους αγρότες της περιοχής Αμυνταίου, ότι τα συγκροτήματα παραλαβής δημητριακών Φιλώτα και Αμυνταίου είναι ανοιχτά για την παραλαβή και συγκέντρωση δημητριακών, 

Έκθεση φωτογραφίας στις Πέτρες


Εγκαινιάζεται σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρών η πρώτη έκθεση φωτογραφίας. Πηγή: Ανάποδοι

Άρχισε το Erasmus στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας


Ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο για την ανάδειξη σε ευρωπαϊκό επίπεδο των ιστορικών, κοινωνικών και πολιτισμικών χαρακτηριστικών της ακριτικής περιφέρειας

Εφ. "ΗΧΩ"

Επενδυτικά Σχέδια για τον «Πράσινο Τουρισμό» στη Δυτ.Μακεδονία


Στα εννέα ανέρχονται τα επενδυτικά σχέδια που κατατέθηκαν από ισάριθμες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πράσινος Τουρισμός» στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ψήφισμα απεργιακής συγκέντρωσης του Ε.Κ.Φ.


Φλώρινα 28 & 29 Ιουνίου 2011
Εμείς οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι νέοι που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 28 Ιουνίου 2011 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, και αφού ακούσαμε τους ομιλητές εγκρίναμε το παρακάτω ψήφισμα με τα παρακάτω αιτήματα:

Oι συνέπειες στην τοπική κοινωνία από την αποκρατικοποίηση - πώληση της ΔΕΗ


Από το Δ.Σ. των Βετεράνων Λιγνιτωρύχων και Παραγωγών Λιγνιτικής. Ενέργειας
Η Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αποτελεί μείζον και ζωτικής σημασίας θέμα για τους Νομούς Κοζάνης και Φλώρινας ως και για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.