Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!!


SMS από την πρώην Νομαρχία πήρατε?

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το ποσό 

Βαθμολογίες Ειδικών Μαθημάτων


Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι, που συμμετείχαν στα ειδικά μαθήματα των Πανελληνίων Εξετάσεων  μπορούν από εχθές 26/06/2011 να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους.

Συνελήφθησαν χρυσοθήρες !!


Σύλληψη οχτώ (8) ατόμων γιατί έψαχναν παράνομα για θησαυρό

Πόσο κόστισαν τα SMS?

"Δεν άντεξε την πίεση"...


Βάφτισαν "οικισμό" δάσος στη Βεγορίτιδα, 900 στρεμμάτων!


Στο σκαμνί υπάλληλοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και ιδιώτες για δάσος-φιλέτο στη Βεγορίτιδα, ενταγμένο μάλιστα στο δίκτυο Natura 2000.

Ημέρα μουσικής στις Πρέσπες (φωτορεπορταζ)

Παραμύθια και υπέροχες μουσικές γέμισε ο χώρος της Βιβλιοθήκης του Λαιμού σε μία όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου το Πολιτιστικό Τρίγωνο των Πρεσπών.

Απέχουν οι Δικηγόροι της Φλώρινας Τρίτη και Τετάρτη


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας καταγγέλλει τα νέα άδικα και ανάλγητα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής που περιλαμβάνονται στο λεγόμενο «Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα» και τον εφαρμοστικό αυτού νόμο, που φέρονται προς ψήφιση στη Βουλή.

Προβολή μουσικών ντοκιμαντέρ


Την προβολή μουσικών ντοκιμαντέρ διοργανώνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου,

Η Διαμαντοπούλου πΑΕΙ στοίχημα


Ανοίγουν τις πύλες τους όλα τα πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά ιδρύματα σε πολίτες κάθε ηλικίας, αφού θα λειτουργήσουν σ' αυτά σχολές διά βίου μάθησης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, χωρίς εξετάσεις.

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για τη 48ωρη απεργία


Νέα μέτρα εξαθλίωσης, νέα αντεργατικά, αντιαναπτυξιακά και αντικοινωνικά μέτρα επιφυλάσσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, το νέο Μνημόνιο.

Συνεδριάζει ΑΥΡΙΟ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας συνεδριάζει την Τρίτη 28 Ιουνίου  στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Απ’ το χωράφι και τα χωριά στις πλατείες των πόλεων!


Αγρότες – αγρότισσες.
Τα νέα μέτρα που συνοδεύουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα απειλούν να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στη μικρομεσαία αγροτιά. Αποτελεί άμεση ανάγκη οι μικρομεσαίοι αγρότες να απαντήσουν στη σφοδρή και ανελέητη επίθεση, που εξαπολύουν εναντίον τους κυβέρνηση και τρόϊκα, με την οργάνωση της πάλης και σε αγωνιστική συμμαχία με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.