Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Το "ΕΘΝΟΣ" απαντά στο Γ.Λιάνη

Φωτό: Στέλιος Γαβριηλίδης

Προέταξαν κοκορομαχώντας τις καρέκλες τους πάνω από την Ελλάδα και τον Έλληνα


Την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2011 ήταν πράγματι μία ιστορική ημέρα της μεταπολίτευσης στην πατρίδα μας. Απεδείχθη εκ του πολιτικού κόσμου, ότι η έλλειψη πολιτικής σοβαρότητας δεν έχει όρια. Η ανευθυνότητα των ηγετών των δύο κομμάτων εξουσίας ξεπέρασε σε κατρακύλα ακόμη και τα σπρέντς των δεκαετιών ομολόγων. Ο ένας απόλυτος άρχων χωρίς να ενημερώσει Κυβέρνηση ούτε το κόμμα του, πανικοβλήθηκε από το γεγονός της παραίτησης του βουλευτή κ.Λιάνη.

Επαναπόδοση ανενεργών εκτάσεων ζητούν οι Ενεργειακοί Δήμοι


Στην έδρα του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, την Τοπική Κοινότητα Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011.

Ερώτημα κρίσεως...

Διαμαρτυρία της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας


Η Ένωση Φιλολόγων Π.Ε. Φλώρινας διαμαρτύρεται έντονα για τη διαφαινόμενη υποβάθμιση του ρόλου των Φιλολόγων και των φιλολογικών μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τη φημολογούμενη πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου και θρησκευμάτων να εκχωρήσει τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, ως δεύτερη ανάθεση, στους καθηγητές Ξένων Γλωσσών.

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου


Σύμφωνα με το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 1012/26-05-2011, μπορούν να εγγραφούν μαθητές, σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου Μουσικών Σχολείων, ανεξάρτητα αν φοιτούν σε συμβατικό σχολείο (όχι μουσικό). 

Γιορτάζουν τον "Κλείδωνα" στο Φιλώτα


Ο Σύλλογος Θρακιωτών Φιλώτα διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου την αναβίωση του πανάρχαιου λατρευτικού εθίμου του «Κλείδωνα», 

Ημέρα μουσικής στις Πρέσπες


Οι σαρωτικές αλλαγές και η εμπορευματοποίηση στο χώρο της υγείας


Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, διοργανώνει ανοιχτή σύσκεψη με θέμα «Οι σαρωτικές αλλαγές και η εμπορευματοποίηση στο χώρο της υγείας» με ομιλητή τον Αντώνη Τσάκωνα.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Αίτημα προς τα Εργατικά Κέντρα τουριστικών περιοχών


Η χώρα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή μετά τη μεταπολίτευση. Η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο. Η ύφεση από τις περικοπές των μισθών, των συντάξεων και όλων των μέτρων που μας έχει επιβάλει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους εργαζόμενους της χώρας μας.

Περί εσχάτης προδοσίας

Το άρθρο που ακολουθεί το δημοσίευσε ο «Αναγνώστης» στο «tromaktiko».