Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αναβλήθηκε πάλι η δίκη της "ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ"

Αναβλήθηκε και πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης της Εφημερίδας "ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ" για τις 

Οι Δημόσιες Σχέσεις της πρώην Νομαρχίας

Τα στοιχεία που παραθέτουμε προέρχονται από τον επίσημο απολογισμό της πρώην Νομαρχίας Φλώρινας ΜΟΝΟ για το 2010 και αφορούν Διαφημίσεις, Εκδόσεις και Δημόσιες Σχέσεις

Η τυφλή πορεία της Φλώρινας…


Η Florine@ δημοσιοποίησε κάποια στοιχεία από τον απολογισμό της Ν.Α.Φλώρινας για το 2010. Θα πρέπει να πω πως για τον απολογισμό της Ν.Α.Φλώρινας εξέφρασα δημοσίως την άποψή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο προ εικοσαημέρου, αλλά δυστυχώς η εισήγησή μου δεν έτυχε της ανάλογης προβολής, πλην του site grevenamedia όπου ήταν αναρτημένη επί δεκαήμερο. Είναι γεγονός ότι ο απολογισμός ήταν αποκαλυπτικός για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα κονδύλια της Ν.Α.Φλώρινας. Εδώ θα πρέπει να πω ότι πολλές φορές είχαμε θέσει θέματα διαφάνειας, ως μείζων αντιπολίτευση, και τις περισσότερες φορές δεν πήραμε απάντηση (γέφυρα Φαραγγίου, Βοτανικός κήπος κ.λπ.).

Οι «Αγανακτισμένοι» και τα Κόμματα



Σ.Σ. Αυτό είναι ένα από τα τελευταία άρθρα του αξέχαστου φίλου Ν.Τούλιου


Οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, στην πλατεία Αριστοτέλους και στο σύνολο σχεδόν των κεντρικών πλατειών σε μικρές και μεγάλες πόλεις, ήταν τουλάχιστον ικανοποιητικός από πλευράς συμμετοχής.
Χιλιάδες πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν, στο πρότυπο του κινήματος Μ15, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Μαδρίτη, την Βαρκελώνη, την Σαραγόσα και άλλες ισπανικές πόλεις.

Βιβλιοπαρουσίαση από το Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης»


Αύριο, Πέμπτη 23 Ιουνίου, στο Ξενοδοχείο Lingos στις 8.30 μ.μ. η συγγραφέας Δήμητρα Καπελούζου - Βασιλάκη θα 'ρθει από τα Φιλιατρά Καλαμάτας για να παρουσιάσει το βιβλίο της «Στο καλύβι του Αριά», εκδόσεις ΔΙΩΝΗ. 

Διαμαρτυρία για το μέλλον του Τ.Ε.Ι.


Διαμαρτυρία για το μέλλον του Τ.Ε.Ι. διοργανώνει ο Σύλλογος Σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Φλώρινας, μπροστά από το δημαρχείο Φλώρινας. 

Οδηγίες της Τροχαίας για τον κόμβο στη Λ.Καραμανλή

Σύλληψη για αρχαιοκαπηλία στη Φλώρινα


Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας ημεδαπός, σε περιοχή της  Φλώρινας γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του αρχαία αντικείμενα.

Πέντε σεισμικές δονήσεις τα ξημερώματα στη Φλώρινα


Πέντε (5) ασθενείς σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας. Πιο συγκεκριμένα:

Ημερίδα πυροπροστασίας από τον "Αρκτούρο"


Στο ευρύτερο πλαίσιο της δασικής του πολιτικής και κατά την υλοποίηση δράσεων για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE-ΚΑΛΧΑΣ, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διοργανώνει ημερίδα για την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου συστήματος  ανάλυσης για την αποτελεσματική πυροπροστασία των δασών.