Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε

Από   τα  Blogs  ενημερωθήκαμε ότι: “ κατόπιν συνεννόησης των δυο Βουλευτών του νομού μας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο δημαρχείο,   την Κυριακή  29 Μαΐου, με συμμετοχή των φορέων για τρέχοντα ζητήματα άμεσου ενδιαφέροντος για την περιοχή και θα εξεταστεί το ζήτημα   μετεγκατάστασης του οικισμού Αχλάδας’’.

Ομόφωνα "ΟΧΙ" στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το Δημ.Συμβούλιο Αμυνταίου


Το θέμα της υπογραφής σύμβασης με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε αποστείλει στους εμπλεκόμενους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σχέδιο σύμβασης, που αποτελεί πρόταση για συνεργασία προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα δρομολόγια των επιβατικών αμαξοστοιχιών.

Συνάντηση στελεχών της ΔΕΗ με φορείς της Φλώρινας


Κλιμάκιο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε.,  θα επισκεφθεί την περιοχή μας  και θα παρευρεθεί σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Φλώρινας, με τη συμμετοχή των φορέων, το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου.

Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας για την Πρέσπα


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού Δημαρχείου στον Λαιμό, συγκλήθηκε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πρεσπών, -Δευτέρα 23 Μαΐου- στο οποίο οι εντεταλμένοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, ενημέρωσαν τους τοπικούς φορείς, ιδίως για τις ευθύνες και τις αναγκαιότητες που επιβάλλονται από το σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ στον Δήμο Πρεσπών:

Ο Δήμος Φλώρινας προσκαλεί εθελοντές


Ο Δήμος Φλώρινας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων τιμώντας το έτος εθελοντισμού, καλεί όλους τους συλλόγους, τα σωματεία, τους καλλιτεχνικούς μουσικούς, ζωγράφους, ποιητές, γλύπτες, χορευτές, θεατρικές ομάδες, που ζουν ή κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας και επιθυμούν αφιλοκερδώς να προβάλλουν τα έργα τους στο κοινό, να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα εκδηλώσεων.

Τουρνουά Βόλεϊ στο Φιλώτα


Με διοργανωτή την ομάδα Βόλεϊ της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου Τουρνουά Βόλεϊ, στο οποίο συμμετέχουν 25 ομάδες από την Κεντροδυτική Μακεδονία.

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ σήμερα στη Φλώρινα


Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλο τον λαό σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ σήμερα Σάββατο στις 11 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Φλώρινας.