Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Το Κ.Κ.Ε. καταγγέλλει Ε.Α.Σ. Αμυνταίου και ΦΑΓΕ


Η Ν.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη μεθοδευμένη εργοδοτική επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων στην περιοχή μας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, εκμεταλλευόμενη το νομικό πλαίσιο που προσφέρει η κυβέρνηση και την ανοχή και σιωπή φορέων και δυνάμεων του κρατικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Απεργιακή συγκέντρωση αύριο στη Φλώρινα


Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας καλεί όλα τα σωματεία μέλη του, όλους τους εργαζομένους, συνταξιούχους, νέους και ανέργους να δώσουν το δυναμικό παρόν στην Απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ, αύριο Τετάρτη 11 Μαΐου, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας. 

Προβολή Ντοκιμαντέρ



Η ηλεκτρονική εφημερίδα Florine@ και η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας συνδιοργανώνουν την προβολή του ντοκιμαντέρ «DEΒTOCRACY» (Χρεοκρατία) την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 9 μ.μστην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (οδός Γυμναστηρίου).
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο γνωστός δημοσιογράφος και σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Άρης Χατζηστεφάνου. 

Προς ώτα ακουόντων


     Το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαΐου 2011 (αναρτήθηκε στις: 3.58 π.μ.), διάβασα στην ιστοσελίδα (ή site ή blog ή … άλλως πως) της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) ΦΛΩΡΙΝΑΣ την παρακάτω ανακοίνωση, την οποία παραθέ-τω αυτούσια προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, παρερμηνειών, κ.λ.π.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου απαντά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ



Από το γραφείο τύπου του Δήμου Αμυνταίου λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου Μ.Ιωσηφίδη προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Τιμητική επιστημονική ημερίδα στο Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών


Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας - Τμήμα βαλκανικών Σπουδών διοργανώνει τιμητική επιστημονική ημερίδα για τον καθηγητή Αναστάσιο Ιορδανόγλου με θέμα: "ΕΘΝΟΣ, ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" σήμερα, Τρίτη 10 Μαϊου στο μεγάλο αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής και ώρα 17:00.

Αστυνομικά Νέα


Βραδινές ώρες της Κυριακής 08-05-2011, Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Β΄Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσής Φλώρινας, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης

Σεμινάριο για την εικαστική διερεύνηση των υλικών της φύσης


Το σεμινάριο "Φύση/Όρια/Υλικά: Εικαστική διερεύνηση των υλικών της φύσης" είναι αποτέλεσμα της γόνιμης συνεργασίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης-Φλώρινας (ΚΠΕ) και του 1ου Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας (ΤΕΕΤ).

Ξεκινά ΣΗΜΕΡΑ η γενική απογραφή


Σήμερα, Τρίτη 10 Μαΐου ξεκινά η γενική απογραφή του πληθυσμού, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 24 Μαΐου από 68.000 απογραφείς.

Mουσικό πανηγύρι στον Αγ.Γερμανό


Ο Πολιτιστικός, Περιβαλλοντικός & Αθλητικός Σύλλογος «Ο Αγ. Γερμανός» οργανώνει το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαΐου, παραμονή της γιορτής του Αγ. Γερμανού, παραδοσιακό μουσικό πανηγύρι στο γήπεδο ποδοσφαίρου, πίσω από το Δημοτικό Σχολείο του Αγ. Γερμανού.