Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Φωτορεπορτάζ από την Άρση Βαρών (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)

Πανελληνία πρωταθλήματα

ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 

ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 

Προγραμματισμένες διακοπές την ΚΥΡΙΑΚΗ στην ηλεκτροδότηση


Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών την Κυριακή 8 Μαΐου θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση ως εξής:

Ο Κ.Σκανδαλίδης ΣΗΜΕΡΑ στην Πρέσπα


Επίσκεψη στις Πρέσπες θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Κ.Σκανδαλίδης σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πρεσπών στο Λαιμό, στις 5 μ.μ. ο υπουργός αναμένεται να ανακοινώσει την έναρξη της στάγδην άρδευσης (μελέτη και επιχορήγηση της πρώτης φάσης του έργου), έργου που αποτελεί όνειρο των αγροτών της περιοχής.

"Θύμηση" Γράφει ο Θ.Γερμανίδης

Hμερίδα για τον καρκίνο στην Υδρούσα


Ο Σύλλογος  Γυναικών Άνω Υδρούσας "Κυψέλη" διοργανώνει ημερίδα για τον καρκίνο, την Κυριακή 8 Μαΐου στις 11 π.μ., στην αίθουσα του συλλόγου στην Άνω Υδρούσα.

Εκδήλωση για την ιστορία του Κ.Κ.Ε


Στα πλαίσια της συζήτησης για τη συγγραφή του Β΄ τόμου της Ιστορίας του Κ.Κ.Ε (περίοδος 1949 – 1968), η Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας του Κ.Κ.Ε σας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, την Κυριακή 8 Μάη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εμπορικού-Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 19 – ισόγειο).
Θα γίνει παρουσίαση των πρακτικών – τα οποία εκδόθηκαν πρόσφατα από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή» – τριών σημαντικών κομματικών σωμάτων αυτής της περιόδου: α) Της Γ΄ Συνδιάσκεψης του 1950. β) Της 6ης Πλατιάς Ολομέλειας της Κ.Ε. του 1956. γ) Της 12ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του 1968