Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΌΧΙ στις μετακινήσεις των υπηρεσιών λέει η μείζων αντιπολίτευση


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας απίστευτης αναστάτωσης των εργαζομένων, αλλά και των εξυπηρετούμενων από υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας και ειδικά αυτών της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Άρση του αποκλεισμού των γραμμών του τρένου


Μετά τη δυναμική κινητοποίηση του Δήμου Αμυνταίου και την κατάληψη των γραμμών του τραίνου με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε καύσιμα, υπήρξαν διαβουλεύσεις του Δημάρχου

Παραίτηση-βόμβα της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου


Την παραίτηση του Προέδρου, αλλά και όλων μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε, αργά χθες το απόγευμα, ομόφωνα η Διοικούσα Επιτροπή, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε και το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Φωτορεπορτάζ" από το παρελθόν και το μέλλον της "Αγ.Όλγας"

Έτσι αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός την πρώτη είσοδο φοιτητών και καθηγητών της Σχολής Καλών Τεχνών στο κτίριο της "Αγίας Όλγας"

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ
(Battle: Los Angeles)

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5: 17.30 & 20.30 & 23.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/5: 19.30 & 22.30
ΤΡΙΤΗ 10/5: 21.00

Αλλαγές στην κατανομή λιγνιτικού τέλους


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προωθεί αλλαγές στον τρόπο κατανομής του λιγνιτικού τέλους της ΔΕΗ, μετά τις μεταβολές που επέφερε στην αυτοδιοίκηση ο Καλλικράτης, με στόχο να υπάρξει η μέγιστη δυνατή διαφάνεια και ισορροπία στην

"Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού", Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

STOP στο τρένο λένε οι Αμυντιώτες



Συνάντηση Ι.Μανιάτη με το "Δίκτυο" Ενεργειακών Δήμων


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ.Ι.Μανιάτη είχαν οι Δήμαρχοι των πέντε Ενεργειακών Δήμων της χώρας, στην πρώτη τους συγκροτημένη παρουσία ως Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων. Η συνάντηση που έγινε σε άριστο κλίμα είχε συγκεκριμένη agenda που έθεσαν οι Δήμαρχοι.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

"Η γκλίτσα του τσομπάνη", Εφ. "ΗΧΩ"

Σχολική επιτυχία: πώς επιτυγχάνεται;


Στα περισσότερα μέρη του κόσμου ανάμεσα στο 6ο και 7ο έτος περίπου τα παιδιά ξεκινούν τη σχολική τους ζωή. Στόχος του σχολείου είναι να μεταδώσει ακαδημαϊκές γνώσεις και να συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση του παιδιού. Βέβαια, είναι σαφές ότι η έμφαση στο ακαδημαϊκό κομμάτι είναι πολύ μεγαλύτερη.
Ποιοι όμως είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν στην σχολική επιτυχία;