Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Γιορτάζουμε



Περιμένοντας το τρένο που μας υποσχέθηκαν …και δεν ήρθε



Με ισχυρή δόση εμπιστοσύνης, αισιοδοξίας και καλής διάθεσης οι φίλοι του τρένου μαζευτήκαμε στον σιδηροδρομικό σταθμό το Σάββατο 30 Απριλίου για να υποδεχτούμε τρένο που μας υποσχέθηκαν.
Εμπιστοσύνη στον υφυπουργό μεταφορών που μας διαβεβαίωνε πριν από ένα μήνα ότι στις 30 Απριλίου θα είναι ο πρώτος επιβάτης του τρένου, στους εκπροσώπους μας στη βουλή, στην περιφέρεια, στο δήμαρχο ότι νοιάζονται για τα συμφέροντά όλων μας, και εργάζονται για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις τους.

"Οι ποιητές της Φλώρινας"



Σχολιάζοντας την είδηση, το δημοσιογράφο και τα ΜΜΕ


Η είδηση ως θηλυκού γένους παρομοιάστηκε με τη γυναικεία φούστα: «πρέπει να είναι τόσο κοντή, ώστε να είναι ενδιαφέρουσα και τόσο μακριά, ώστε να κρύβει το θέμα». Τα πράγματα αλλάζουν…Στο σημερινό περιβάλλον η παραπάνω παρομοίωση θα μπορούσε να έχει την ακόλουθη μορφή: «πρέπει να είσαι τόσο κλασικά σχεδιασμένη, ώστε να ταιριάζει σε όλους και τόσο νεωτεριστικά παρουσιασμένη, ώστε ο παραγωγός να

Λιγνιτικό τέλος από τη ΔΕΗ ζητάει το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων



Το θέμα της διεκδίκησης του λιγνιτικού τέλους θα θέσουν την ερχόμενη Πέμπτη στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, οι πέντε δήμαρχοι, μέλη του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων που συγκροτήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα οι δήμαρχοι Αμυνταίου, Μεγαλόπολης, Εορδαίας, Κοζάνης και Φλώρινας θα ζητήσουν να καταβάλλει το τέλος η ΔΕΗ προκειμένου να χρηματοδοτούνται αναπτυξιακές δράσεις για τις περιοχές τους.

'Ελεγχοι στους Ο.Τ.Α για πρόσβαση των Α.με Α.



Οι δήμαρχοι έχουν την τελική ευθύνη για την υλοποίηση των δράσεων που απαιτούνται για την εξασφάλιση πρόσβασης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στα κτίρια που βρίσκονται μέσα στα όρια ευθύνης και στεγάζουν τις υπηρεσίες τους, αλλά και στις κοινόχρηστες υποδομές. 

Ένα παραμύθι από το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου


Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας


Σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου στις 10 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: