Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αποφασίζω... και μετακινώ!! (new)


Νέα ενημέρωση - 03 / 05 / 2011


Ο Δήμαρχος Ι. Βοσκόπουλος περιοδεύει από το πρωί σήμερα, σε όλες τις Υπηρεσίες και Διευθύνσεις του Δήμου Φλώρινας και ανακοινώνει τις αποφάσεις του. Ο Ι.Βοσκόπουλος, χωρίς καμία προηγουμένως διαβούλευση, σκέφτηκε και αποφάσισε να προχωρήσει στις εξής αλλαγές:

Η Δ.Μπάστα "καρφώνει" το Γ.Δακή


Άμεση ήταν η απάντηση της Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δ.Μπάστα για το θέμα της διακοπής της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών. Από την πλευρά της "αδειάζει" τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακή "χρεώνοντας" την καθυστέρηση της καταβολής των οφειλών αποκλειστικά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

Διακοπή (από σήμερα) της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών


Ταλαιπωρία και περιπέτειες περιμένουν τους μαθητές των σχολείων που κάνουν χρήση υπεραστικών λεωφορείων και αυτό γιατί η διοίκηση των ΚΤΕΛ αποφάσισε να διακόψει από σήμερα 2 Μαΐου τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία. Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΤΕΛ εξηγεί ότι

Έκκληση στα ΚΤΕΛ από Ι.Παπαϊορδανίδη


Σύμφωνα με δημοσιεύματα τη Δευτέρα 2-5-11 τα ΚΤΕΛ θα απέχουν από την εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων. Αιτία αυτής της αποχής είναι η καθυστέρηση πληρωμής για τα συμφωνηθέντα μισθώματα. Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη οδήγησε τους μετόχους σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ημέρα ανακύκλωσης στο Αμύνταιο


Ιδρύεται υποκατάστημα ΟΓΑ στη Δ. Μακεδονία


Στην ίδρυση περιφερειακού υποκαταστήματος του ΟΓΑ στη Δυτική Μακεδονία προτίθεται να προχωρήσει η διοίκηση του οργανισμού έπειτα από τα αλλεπάλληλα και συνεχή αιτήματα θεσμικών φορέων της περιοχής, αναγνωρίζοντας έτσι την ανάγκη ίδρυσής του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της Δυτικής Μακεδονίας.

Απειλεί να κατεβάσει τους διακόπτες η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες περνά στην αντεπίθεση η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, "σε περίπτωση που η κυβέρνηση εμμείνει στη λαθεμένη απόφαση της για περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ". 

Επί πληρωμή η συμμετοχή στο τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ


Παράβολο των 40 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν όσοι άνεργοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ ώστε να συμπληρώσουν μόρια για να συμμετέχουν σε μελλοντικές προκηρύξεις.

Βιβλιοπαρουσίαση από το Φ.Σ.Φ. "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"


Σήμερα, Δευτέρα 2 Μαΐου στις 6.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Πλειάδες» θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και ανάλυση του βιβλίου «Η ΝΥΦΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ» παρουσία της συγγραφέως Σόφης Θεοδωρίδου.  Την εκδήλωση οργανώνει και υποστηρίζει η Λέσχη Ανάγνωσης του εργαστηρίου «VΕΝΕΤΙΑ» του Φ.Σ.Φ. "Αριστοτέλη". 

Συγκέντρωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για την Πρωτομαγιά


Η μαζικότερη πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων πραγματοποιήθηκε απο το ΠΑΜΕ και τους άλλους φορείς που καλούσαν, στην κεντρική πλατεια της Φλώρινας, το πρωί της Κυριακής, 1 Μάη. Χαιρετισμό απήυθηνε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης Φλώρινας, Βασίλης Καραντζίδης ενώ

Πώς να συμπληρώσετε τις φορολογικές σας δηλώσεις


Ξεκαθαρίζει το υπουργείο Οικονομικών τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν οι φορολογούμενοι τις αποδείξεις για δαπάνες   εφόσον το δηλούμενο συνολικό εισόδημά τους  (πραγματικό ή τεκμαρτό) υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ. Δείτε το αναλυτικά καθώς και άλλα θέματα που διευκρινίζονται και αφορούν στην υποβολή των δηλώσεων φόρου εισοδήματος.
Η διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών έχει ως εξής: