Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Περιμένοντας το τρένο και το… Βούγια



Οι Φίλοι του Τρένου, λιγοστοί αυτήν τη φορά, συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον κλειστό εδώ και τρεις μήνες σιδηροδρομικό σταθμό της Φλώρινας θέλοντας μ’ αυτόν το συμβολικό τρόπο να υπενθυμίσουν σε αυτοδιοικητικούς φορείς και κυβερνητικούς παράγοντες τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, αλλά και τη σταθερή βούληση και απόφαση των πολιτών της Φλώρινας να συνεχίσουν τον αγώνα για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας-Θεσσαλονίκης. 

Μεταθέσεις Δασκάλων-Νηπιαγωγών (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)



Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2011.

Μειωμένο (νυχτερινό) οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ


Η ΔΕΗ Α.Ε. υπενθυμίζει στους πελάτες της που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό), με τμηματικό ωράριο (23:00 έως 07:00), ότι η ρύθμιση αυτή θα ισχύσει και φέτος,

Συγκρότησαν "Δίκτυο" οι Ενεργειακοί Δήμοι της χώρας


Την Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011, στο Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου συγκροτήθηκε το Δίκτυο των Ενεργειακών Δήμων. Πρόκειται για τους Δήμους στις περιοχές των οποίων υπάρχει δραστηριότητα εξόρυξης λιγνίτη και παραγωγή

Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις στην Κέλλη



Το Τοπικό Συμβούλιο Κέλλης σε συνεργασία με τους φορείς του χωριού γιορτάζει την Πρωτομαγιά στο λόφο του Αγίου Αθανασίου συντροφιά με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.