Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Έλεγχος για τις προμήθειες υλικών στο Νοσοκομείο Φλώρινας


Οι «ράμπο» της υγείας εισβάλλουν στα νοσοκομεία για τη διερεύνηση των καταγγελιών που κάνουν οι πολίτες! Την ίδια ώρα, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας βάζει στο στόχαστρο τις σκοτεινές διαδικασίες στις προμήθειες ορθοπεδικού υλικού σε 4 νοσοκομεία, αλλά και την

Ορφανό αρκουδάκι…


Ένα μικρό αρκουδάκι, φετινής γέννας, μόλις 2 μηνών, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Απριλίου από τους ανθρώπους μονάδας επεξεργασίας  ξύλου, στην περιοχή του Άργους Ορεστικού και πολύ κοντά στον Αλιάκμονα.

"Ο θησαυρός των λιμνών των Πρεσπών"


Με κεντρικό μήνυμα «Μάθε όλα όσα πρέπει για να διατηρηθεί ανέπαφος ο θησαυρός των λιμνών» πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Απριλίου τα εγκαίνια της έκθεσης «Ο θησαυρός των λιμνών μας».
Τα σπάνια, μοναδικά στον κόσμο, είδη ψαριών που ζουν στις λίμνες των Πρεσπών, η σημασία της αλιείας στην

Δεντροφύτευση απ' το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου


Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αμυνταίου και της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου, αλλά και την υποστήριξη του Δασαρχείου Φλώρινας, διοργάνωσε δεντροφύτευση στο χώρο του

Η Μουσική Σχολή Κορυτσάς στη Φλώρινα


Το Ωδείο Φλώρινας οργανώνει σήμερα, Σάββατο 16 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. συναυλία της Μουσικής Σχολής Κορυτσάς Αλβανίας στα πλαίσια των συνεργασιών του με άλλα Μουσικά Ιδρύματα.