Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ζητείται Βουλευτής...


Π.Μητλιάγκας: "Αχρείαστη Υπουργική απόφαση για τον Τοπικό πόρο"



Από τον πρώην Νομάρχη Κοζάνης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:


Διάβασα στον τοπικό ημερήσιο τύπο, την προσωρινή απόφαση του ΥΠΕΚΑ (αρμόδιου υφυπουργού) να αναστείλει συνολικά τις καταβολές των κονδυλίων, ακόμα και σε τρέχουσες και συμβατοποιημένες υποχρεώσεις του εξελισσόμενου ακόμα πενταετούς προγράμματος.

Μη μιλάτε με τους διπλανούς σας!


Χρ.Μασσαλάς:Οι ευθύνες της διανόησης και η κρίση…




Το καθήκον κάθε πνευματικού ανθρώπου συνίσταται στο να πληροφορεί και να τεκμηριώνει, με κατανοητό τρόπο, επιτρέποντας στο κοινό να διαμορφώσει μια προσωρινή τεκμηριωμένη γνώμη για το «γίγνεσθαι».

Όμως, σε αρκετές περιπτώσεις, αρκετοί

Στις κάλπες οι φοιτητές στις 18 Μαΐου


Σε ρυθμούς εκλογών Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι, καθώς  η  18η Μαΐου ορίστηκε ως η ημερομηνία των φοιτητικών εκλογών, ύστερα από απόφαση του απερχόμενου Κεντρικού Συμβούλιο της Ε.Φ.E.E.

Σε αναζήτηση στέγης



Δεκάδες φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας μαζί με τους καθηγητές τους συγκεντρώθηκαν χθες το μεσημέρι  στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, συζητώντας δημόσια το μεγάλο πρόβλημα της στέγασης της

Εφ. "ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ"


Καλλιέργεια πολυδύναμων φυτών – μία πρόταση με προοπτική



Η δημιουργία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πολυδύναμων Φυτών Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την καλλιέργεια του Ιπποφαούς σε πρώτη φάση και  την καλλιέργεια και άλλων πολυδύναμων φυτών στη συνέχεια αποτελεί το ξεκίνημα μιας σημαντικής αναπτυξιακής πρωτοβουλίας η οποία δεν περιορίζεται απλώς στην καλλιέργεια και τη διάθεση των καρπών στην αγορά.

Αστυνομικά Νέα



Βραδινές ώρες της Παρασκευής 8 Απριλίου, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, διότι κατελήφθη
στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής, να μεταφέρει δύο ομοεθνείς του προς το εσωτερικό της Χώρας μας, με Ι.Χ.Ε.