Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

"Γράμμα" του Χ.Γιανναρά στο Γ.Λιάνη


Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γ.Λιάνη σχετικά με το πρόγραμμα των φετινών "Πρεσπείων", στο οποίο θα περιλαμβάνεται και εκδήλωση προς τιμήν του Μακαριστού πρώην Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη και την πρόθεσή του να προσκληθεί και να μιλήσει ο καθηγητής Χρ.Γιανναράς, δημοσιεύουμε ένα αυτούσιο απόσπασμα από το βιβλίο του Χρ.Γιανναρά, με τίτλο: "Καταφύγιο Ιδεών-Μαρτυρία", Εκδ."Ίκαρος"

Εφ. "ΗΧΩ"


"Στα όπλα" οι Αλβανοί της π.Γ.Δ.Μ


Σε διαδήλωση κατέβηκαν οι Αλβανοί του Μοναστηρίου, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση των Σκοπίων ότι δεν τηρεί την γνωστή ως Συμφωνία της Αχρίδας και επιμένει σε διακρίσεις εις βάρος τους. 
Σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, η Συμφωνία, που

"Ηχωβολές", Εφ. "ΗΧΩ"


Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας





Την Παρασκευή, 1 Απριλίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:



"Η γκλίτσα του τσομπάνη", Εφ. "ΗΧΩ"


Η Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει απεργοσπάστες εκπαιδευτικούς


Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με αφορμή Δελτίο Τύπου της «αυτοαποκαλούμενης» «Ομοσπονδίας Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» που κοινοποιήθηκε στα σχολεία, λειτουργώντας παραπλανητικά και απεργοσπαστικά, βάζοντας ουσιαστικά πλάτη στις επιλογές του Υπουργείου Παιδείας ανακοινώνει τα εξής:

Απεργούνε σήμερα δάσκαλοι και καθηγητές




Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου, δάσκαλοι (ΔΟΕ), καθηγητές (ΟΛΜΕ) και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί (ΟΙΕΛΕ) με αιτήματα αιχμής:

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας




Σήμερα Τετάρτη, 30 Μαρτίου, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης: