Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ομολογία.. μη Διαβούλευσης!



Κάτω από την κατακραυγή πολιτών, Δημοτικών Συμβούλων και δημοσιευμάτων για την απαράδεκτη διαδικασία που ακολουθήθηκε σχετικά με το θέμα της κατάρτισης και έγκρισης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Φλώρινας, αργά σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος κ.Ι.Βοσκόπουλος αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ομολογεί την απαράδεκτη καθυστέρηση στη διανομή του Προγράμματος λέγοντας ότι: «δε μοιράστηκε γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμο, λόγω των ασαφειών που προκύπτουν από την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...».

Στο "κόκκινο" η ατμοσφαιρική ρύπανση στη Φλώρινα



Πολύ υψηλές συγκεντρώσεις αέριας ρύπανσης καταγράφονται  αυτήν τη στιγμή στη Φλώρινα από το Κέντρου Περιβάλλοντος (ΚΕ.ΠΕ.) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι τιμές στους σταθμούς μέτρησης στη Φλώρινα δείχνουν βαθύ κόκκινο χρώμα, καθώς στην κλίμακα από το 1 έως το 10 έφτασαν στα 9/10

Γράμμα στην υπουργό Παιδείας- Γράφει ο Μίμης Σουλιώτης


Το πείραµα µε τους εξωπανεπιστηµιακούς στη Δυτική Μακεδονία
Ως άνθρωπος µε πολυτεχνικές σπουδές η υπουργός Παιδείας οφείλει να δίνει αυξημένη σηµασία στην παρατήρηση και στο πείραµα, πράγµα που τηρεί γενικώς – αλλά στην περίπτωση του εµβολιασµού της διοίκησης των πανεπιστηµίων µε εξωπανεπιστηµιακές προσωπικότητες, το έχει πεισµόνως αµελήσει. 
Στο Πανεπιστήµιο ∆υτικής Μακεδονίας που δεν είναι ακόµη αυτοδύναµο, η υπουργός πειραµατίστηκε διορίζοντας τέσσερις τέτοιες προσωπικότητες συν πέντε πανεπιστηµιακούς (προερχόµενους, ωστόσο, από άλλα πανεπιστήµια). 
Μέσα σε περίπου έναν χρόνο οι τρεις διορισµένες προσωπικότητες µία µία

"Το Μωσαϊκό", Εφ. "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"


Τεχνικό Πρόγραμμα: "ΜΕΛΕΤΕΣ"


Τεχνικό Πρόγραμμα: "ΟΔΟΠΟΙΙΑ"


Τεχνικό Πρόγραμμα: "ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ"


Τεχνικό Πρόγραμμα: "ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ"


Τεχνικό Πρόγραμμα: "ΚΗΠΟΙ"


"Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού", Εφ. "ΕΘΝΟΣ"


Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας

Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:
"Μόνο το Σεξ δε Φτάνει"
(No Strings Attached)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3: 17.30 & 20.30 & 22.45
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/3: 19.30 & 22.30
ΤΡΙΤΗ 29/3: 21.00

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ...



Εφ. "ΕΘΝΟΣ"


Η Ε.Λ.Μ.Ε για τα Γυμνάσια Βαρυκού και Υδρούσας


Το Δ.Σ. Ε.Λ.Μ.Ε Φλώρινας σε συνεδρίασή του αποφάσισε να ζητήσει

Σύσκεψη για τα κύρια προβλήματα του Νομού από το Ε.Κ.Φ




Το Εργατικό Κέντρο και το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνουν σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 10 π.μ. στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου). Οι προτάσεις για τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: