Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των δικαιούχων καρτών μετακίνησης Α.μεΑ.


Έλαβε τέλος η πολύμηνη ταλαιπωρία και ομηρία των δικαιούχων καρτών μετακίνησης ΑμεΑ, μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των ενδιαφερομένων πλευρών κατά την χθεσινή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας κ. Κατριβάνου και των εκπροσώπων της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών.

Χιλιάδες ευρώ πεταμένα!.. Γιατί?




Η πρώτη κόντρα Βοσκόπουλου - Ασπρίδη... για τα σχολεία



Το θέμα των καταργήσεων και συγχωνεύσεων των σχολείων απασχόλησε το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, αφού  το πρωί της ίδιας μέρας (Δευτέρα 14 Μαρτίου) είχε ανακοινωθεί το επίσημο σχέδιο από το Υπουργείο Παιδείας. Στην κριτική που ασκήθηκε από την αντιπολίτευση και ιδιαίτερα από τον αρχηγό της μείζονος μειοψηφίας κ.Αιμίλιο Ασπρίδη, για καθυστέρηση και εκ των υστέρων χωρίς αποτέλεσμα αντίδραση, ο Δήμαρχος κ.Ι.Βοσκόπουλος απάντησε:

Τίτλοι τέλους για τα σχολεία της περιφέρειας...



Το Υπουργείο Παιδείας στις 13/3/2011 ανακοίνωσε τις συγχωνεύσεις των σχολείων σε όλη την Ελλάδα μέσα στα πλαίσια εξοικονόμησης χρημάτων σύμφωνα με τις επιταγές ΔΝΤ. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδείξαμε ότι οποιαδήποτε μεταρρύθμιση στη Ελλάδα γίνεται στο πόδι.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου



Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 7 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:





Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί για τις συγχωνεύσεις σχολείων


Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις περιφερειακές διευθύνσεις όλης της χώρας προγραμματίζουν για αύριο Παρασκευή εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές αντιδρώντας στις καταργήσεις και συγχωνεύεις σχολείων που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

"Η γκλίτσα του τσομπάνη", Εφ. "ΗΧΩ"


Ημερίδα για το Ελαιόλαδο




Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ελαιόλαδο: το “A” και το “Ω” της Μεσογειακής διατροφής» διοργανώνει η Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου(Aμυνταίου), στον Αετό σήμερα, Πέμπτη 17 Μαρτίου,  στις 5 μ.μ., στο παραδοσιακό εστιατόριο «Λανάρα».






"Γυναικεία Υπόθεση" από την Ένωση Φιλολόγων


Η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας διοργανώνει την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ. στις "Πλειάδες" εκδήλωση με τίτλο:

"Γυναικεία Υπόθεση"

"Πετραία Γη": Χρυσό βραβείο στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου


Το δρόμο των τιμητικών διακρίσεων και της αναγνώρισης σε διεθνές επίπεδο συνεχίζει να ακολουθεί το Οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου, αποσπώντας για το κρασί