Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

5 ΚΛΗΣΕΙΣ... 1 ΜΕΡΑ ΡΕΠΟ?


Διαμαρτυρία με ..τηλεδιάσκεψη στις 8μ.μ



Εκδήλωση για την κοινωνική υπεράσπιση του σιδηροδρόμου διοργανώνει σήμερα το δίκτυο ΕΠΙΒΑΤΗΣ, με τους συλλόγους φίλων του σιδηροδρόμου όλης της χώρας και την Κίνηση φίλων τρένου Φλώρινας. Η συμμετοχή από τη Φλώρινα θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, για να μπορεί να συμμετάσχει περισσότερος κόσμος και για να τονιστεί η απομόνωση που βιώνουμε μετά την διακοπή των δρομολογίων. Οι Φίλοι του τρένου Φλώρινας θα βρίσκονται στις 8.00 το βράδυ στον ημιόροφο του κτηρίου της Νομαρχίας, που παραχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Σύνταξη: Σοφία Ζουζέλη

ΣΥΝΔΙΚΑΛ(Η)ΣΤΑΚΙΑ...




Αφιερωμένο στους RAMOYTIDIS and ROMPAS

Τα παιδιά από την « παράγκα»
έκαναν πολύ τον μάγκα,
γιατί είχαν πάτρωνα νταή τον Διευθυντή

ΚΛΕΙΝΕΙ και το Στρατολογικό Γραφείο της Φλώρινας


Κλείνει μέχρι τέλος του χρόνου το Στρατολογικό Γραφείο της Φλώρινας στο πλαίσιο του προγράμματος διοικητικής αναδιάρθρωσης των Στρατολογικών Υπηρεσιών της χώρας. Όπως  ανακοίνωσε χθές ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, τα 57 Στρατολογικά Γραφεία που λειτουργούν σήμερα σε κάθε πρωτεύουσα νομού, συνενώνονται σε 18 περιφερειακές Στρατολογικές Υπηρεσίες. Ο πολίτες των νομών θα εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ. Οι νέες Στρατολογικές υπηρεσίες θα εδρεύουν στις έδρες των Περιφερειακών ενώ οι περίπου 50 αξιωματικοί που υπηρετούσαν σε αυτά, θα στελεχώσουν τις θέσεις των Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων.




"Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού...", εφ. ΕΘΝΟΣ


ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ




Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:
Το Ετερον Ημισυ


ΣΑΒΒΑΤΟ 26/2: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/2: 17.30 & 20.30 & 22.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/2: 19.30 & 22.30
ΤΡΙΤΗ 1/3: 21.00

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



  
Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 3.00 μ.μ. συνεδριάζει το Δ.Σ. Φλώρινας στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως:

Εφ."ΕΘΝΟΣ"


"ΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟΣ" ΤΕΛΕΤΗ


O Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» τιμώντας τη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Συλλόγου ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ, διοργανώνει και σας προσκαλεί και φέτος στη «ΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟ ΤΕΛΕΤΗ» που ως σκοπό έχει τη βράβευση της μάθησης και της προόδου στα γράμματα.Στη διάρκεια της τελετής θα τιμηθούν οι πρώτοι μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής.Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:00 μ.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει, ο Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Περικλής Ακ. Μήτκας.
Θέμα της ομιλίας του: “Πλοηγοί στον κατακλυσμό της Γνώσης”.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


  Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αμυνταίου συνεδριάζει το Δ.Σ. Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: