Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

…δέξου αβασάνιστα αγαπητέ Γιώργο Λιάνη τη διαγραφή σου!!!

Άμα λέει ο φίλος μου ο (οδοντο)γιατρός πως «τα εκλογικά αποτελέσματα έρχονται στη Φλώρινα με χρονική υστέρηση», έχει απόλυτο δίκιο! Καμίνης και Μπουτάρης κέρδισαν τη μητέρα των μαχών!!! Το άντρο το Μακεδονικό μα και αυτό των Αθηνών έπεσαν. Κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Με κίνδυνο να χρεωθούν οι ίδιοι το μνημόνιο, με τις ηγεσίες των αριστερών κομμάτων απέναντι, το ίδιο το βαθύ πασοκ απέναντι. Θρίαμβος!
Και μεις εδώ τι καταφέραμε; Καταφέραμε και χάσαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Όποια προοδευτική εκπροσώπηση, σε όποιο βαθμό αυτοδιοίκησης!!!
Θα χρεωθεί κανείς ευθύνη συντρόφια; Φταίνε  ρε παιδί μου κάποιοι; Έστω ένας; Κανένας; Δεν μπορεί, κάτι θα έχουμε στο μυαλό μας. Στο ΠαΣοΚ, έχω καταλάβει πως δε μας αρέσει να μιλάμε πολύ. Μετά τις εκλογές αυτό, γιατί πριν, γλώσσα δε βάλαμε μέσα.
Κι άμα δε ζήταγε η Μούσιου τη στήριξη, μαζί σου ρε σύντροφε, δε θα χαμε να λέμε και πολλά. Έλα μου ντε όμως που μας έβαλε βαθμό δυσκολίας η Όλγα. Για τοποθετήσου τώρα συντροφάκο. Πού ήταν η υποστήριξη της στήριξης, οέο; Ρωτάω, που ήταν οι θεσμοί, οι θεσμικοί;
Στο Αμύνταιο λέει, ο βουλευτής στηρίζει το Θεοδωρίδη, που χε και αυτός στήριξη. Που ήταν αυτός ο άνθρωπος αυτός, μετά τη δήλωση υποστήριξης(οέο); Και ο μηχανισμός του γιατί δούλευε νυχθημερόν στις υπηρεσίες του …«ανεξάρτητου» αντίπαλου;
Καλά για Παπαϊορδανίδη και στήριξη, ας μη μιλήσουμε καλύτερα. Άστο, δε συνάδει. Αυτό ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Οι μισοί  «σύντροφοι» (ναι «σύντροφοι», καλά διαβάζετε) μας μαυρίσανε και οι μισοί μας πουλήσανε. Για θεσμικούς και στελέχη μιλάμε πάντα και ουχί για τους απλούς ψηφοφόρους, ε…
Για να το κάνω λοιπόν και δημοσιογραφικό και δραματικό συνάμα:
 αγαπητέ Γιώργο Λιάνη, με όλο το θάρρος και με όλο το σεβασμό, δέξου αβασάνιστα τη διαγραφή σου, την οποία αυτήν τη στιγμή αιτούμαι (παράλληλα με επιστολή μου στον γραμματέα της ΝΕ) από τα μητρώα του κινήματος.
Χωρίς να θέλω να σου χρεώσω ολόκληρο αυτόν το χαμό που «παθαίνουμε» ως χώρος, θα ήταν άδικο (και εξίσου τρομακτικό να το χεις καταφέρει να συμβεί μονάχος σου), θα προσπαθήσω να επιμερίσω.
Άσε που εκτός της συμβολικής αξίας (αφού η πρόθεση σου είναι να αποσυρθείς) έχει και την ουσιαστική της συνεισφορά στα πασοκικά πράγματα. Ανοίγει για παράδειγμα δρόμους και για άλλους… θεσμικούς που «μάτωσαν» (σχεδόν κυριολεκτώ, γι’ αυτό αφήνω τα εισαγωγικά) προκειμένου το ΠαΣοΚ να χάσει και στις Περιφερειακές και στις Δημοτικές Εκλογές στο Νομό Φλώρινας.
Αυτά γίνονται υπουργέ μου τόσα χρόνια τώρα στο φλωριναίο ΠαΣοΚ. Κάποια μαγική δύναμη, κρατάει φοβικό μικρό και ελεγχόμενο κάθε τι παραγωγικό πάει να ξεπηδήσει μέσα εκεί. Από χαμένες και καμένες ευκαιρίες, μέχρι ανθρώπους που είχαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, κούμπωναν και ήθελαν απλώς να συμβάλλουν στην παραγωγή πολιτικής.
Κάτι σαν …«αστυνομία ΠαΣοΚ»: ότι κινείται, συλλαμβάνεται. Και καταδικάζεται σε παντοτινή πολιτική καραντίνα
Πάψτε επιτέλους να πιστεύετε πως για να κερδίσετε μία μάχη, πρέπει να χάσει ο αντίπαλος!!!
Πάψε επιτέλους Γιώργο, να είσαι ο συναυτουργός στον περιορισμό της πολιτικής μου ελευθερίας. Μπορείς…;;;
Τάνια Ιω. Γραμματικού
ξανα-μανά ατυχήσασα
υποψήφια
Ύστερο, άσχετο, μα όχι τελευταίο: ευχαριστώ τους 10 φίλους που τρέχαμε παρέα, μα πιο πολύ τους υπόλοιπους 1500 περίπου, που έφτασαν μέχρι την κάλπη και το …μπουμπούνισαν!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ όμως J