Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση του υποψηφίου δημάρχου Αμυνταίου Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη

Πράγματι κ. Ιωσηφίδη η ένταση της προεκλογικής περιόδου έχει τα όριά της.

Και σεις ήδη τα έχετε ξεπεράσει.

Βλέπετε παντού «Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες».

Τους κουβαλάτε μέσα σας.

Η «φραστική και σωματική βία» που καταγγέλλετε είναι μάλλον προϊόν της φαντασίας σας.

Το ερώτημα είναι και για μας απλούστατο.

Γιατί δεν οδηγήσατε τους θύτες στα όργανα της τάξης.

Απλούστατα δεν υπάρχουν.

Αιδώς Αργείοι.-

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»

                                   Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Απάντηση του υποψηφίου δημάρχου Φλώρινας Αιμίλιου Ασπρίδη


Απαντώντας στις κατηγορίες που επιχείρησε να μου προσάψει ο κ. Βοσκόπουλος εν μέσω εκνευρισμού, σας γνωστοποιώ τα εξής:



1. Εκφράζω την ιδιαίτερη χαρά μου που ο συνυποψήφιος μου δεν βρήκε τίποτα από την 12ετή πολιτεία μου ως Δημάρχου να μου προσάψει, παρά μόνο την κατασκευή μετά από διαγωνισμό μάλιστα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 1995 (πολύ πριν εκλεγώ Δήμαρχος) του κτιρίου που μετέπειτα στέγασε την ΕΥΠ.


2. Επιστρέφω ως κακόβουλη την εικασία ότι μοίραζα χρήματα στους εργαζόμενους του φράγματος της Τριανταφυλλιάς. Τον πληροφορώ ότι τα χρήματα μοιράστηκαν από υπαλλήλους του ΥΠΕΧΩΔΕ, μία εκ των οποίων μάλιστα ήταν υποψήφια με το συνδυασμό της κας Μούσιου.


3. Κατανοώ πλήρως τον εκνευρισμό του κ. Βοσκόπουλου, ωστόσο τον καλώ να ανακαλέσει τα ψεύδη και τις ύβρεις που χρησιμοποιεί σε μια ύστατη προσπάθεια να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Η ένταση της προεκλογικής περιόδου είναι φυσιολογική μέχρις ενός σημείου. Όταν όμως συνοδεύεται από φαινόμενα φραστικής ή σωματικής βίας ξεπερνάει τα όρια όχι μόνο του πολιτικού πολιτισμού, αλλά και του πολιτισμού που έχει εδραιωθεί στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.
Μετά την έντονη φραστική επίθεση πρωτοκλασάτου εκλεγμένου στελέχους του Συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» του κου Θεοδωρίδη, όπου ακούστηκαν μεταξύ άλλων αήθεις χαρακτηρισμοί για το πρόσωπο του επικεφαλής των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ κου Μάκη Ιωσηφίδη, ακολούθησε και δεύτερο, ακόμη χειρότερο, επεισόδιο βίας. Στον Άγιο Παντελεήμονα στέλεχος του κου Θεοδωρίδη χτύπησε πολίτη επειδή επέλεξε να ψηφίσει τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
Το ερώτημα είναι απλό: μέχρι που θα φτάσετε τον πολιτικό πολιτισμό αυτού του τόπου; Μας έχετε καταντήσει επαρχία τριτοκοσμικής χώρας.
Κάνουμε έκκληση σε όλα τα στελέχη και τους οπαδούς του απερχόμενου Δημάρχου κου Θεοδωρίδη και στον ίδιο προσωπικά: βάλτε φρένο στον κατήφορο!  Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά σε μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το έτος 2010!
Θα χάσετε τις εκλογές, ας το κάνετε με αξιοπρέπεια!

Γραφείο Τύπου
Μάκη Ιωσηφίδη
Υποψηφίου Δημάρχου Αμυνταίου