Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ..??

  Σήμερα το πρωί έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη στον πεζόδρομο του Αμυνταίου. 

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της δράσης του στο Δήμο Αμυνταίου προχώρησε και σε μια πρωτόγνωρη για την περιοχή κίνηση. 

Σε αυτή θέλω να σταθώ!!!

Αποφάσισε να υιοθετήσει στο πρόγραμμα του συνδυασμού του μια θέση ενός άλλου υποψηφίου για τον δήμο Αμυνταίου , του κ. Φίστα, δηλώνοντας απερίφραστα ότι "ΝΑΙ η ιδέα ανήκει σε αυτόν".

Και εδώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια!!! 

Δεν με απασχολεί το τι λέει η πρόταση αυτή ή το τι θα γίνει στο τέλος παρά μόνο το γεγονός ότι έγινε η αρχή... 

Αυτό που όλοι μας θέλουμε να γίνει… και δηλώνουμε όπου βρεθούμε...είναι η συναπόφαση, ο δημιουργικός διάλογος, η συνδιαμόρφωση για τις λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας..! 

Γιατί θα πρέπει να ξέρει όλος ο πολιτικός κόσμος της μικρής αυτής περιοχής μας ότι τα προβλήματα μας δεν έχουν διαφορετικά χρώματα για μένα και διαφορετικά για εσένα, διαφορετική προέλευση για μένα και διαφορετική για εσένα αλλά έχουν μόνο κοινά αποδεκτές λύσεις ... !!!

Ενώ λοιπόν έχει ξεκινήσει για ακόμα μία φορά η εκλογική "κωμωδία" στο δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας, λέτε να δούμε στο τέλος της παράστασης μια "κάθαρση" για όλους εμάς τους θεατές....?????

Ηλίας Π. Ιωάννου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Κ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Σήμερα, στις 11.30 το πρωί έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του  Κώστα Θεοδωρίδη στον πεζόδρομο του Αμυνταίου, που παρουσίασε το μέχρι τώρα έργο του στο δήμο και ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του .